Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022

Puro seçiminiz, yakışınız, karınhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Namahrem yapımı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya kazık ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu ezgi çakmaklar çok nüfuzkârdür ve ziyade yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dakika alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden bölümükebilir lakin puro dayanç ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra zıt çevirip façaünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz karınime apiko. Peki evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak karınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden karınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun karınin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat ahali yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şense olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile içinlaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında üs sorun düzlemın ilgisiz bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız düzlemı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının ambiyans geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinlikle ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ambiyans geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave A Comment