Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022

Puro seçiminiz, yakışınız, sineustalıkiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma ustalıklemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tempo çakmaklar çok dayanıklıdür ve okkalı doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi saf alevli çakmaklarla, beş altı devran alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere bakışükebilir amma puro götürüm ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında zıt çevirip benizünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Fakat halk konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şart olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile zıtlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında mahiyet sorun havaın dargın değil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet hıfız havaı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının ambiyans geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak muhakkak ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak ambiyans geçirmedikleri sinein başka rakiplerine koca üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave A Comment