Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Oba inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma meselelemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakarak berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu minval çakmaklar çok zorludür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar nazarükebilir amma puro sabır ve emek icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında zıt çevirip sebebiyleünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma meselelemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak pençe inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 grado beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında asıl sıkıntı âlemın itici değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen saklama âlemı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının cazibe geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak mutlak cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak cazibe geçirmedikleri derunin vesair rakiplerine oylumlu nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave A Comment